Useita eri merkkejä!

Merkit syksy/talvi 2017

 

Myymälässämme on suuri määrä johtavien eurooppalaisten ja kansainvälisten kenkätehtaiden näyte- ja mallipareja mm. Geox, Rieker, Remonte, Penelope, Kmb, Högl, Ara, Jenny, Tamaris, Lacoste, Ecco, Khrio, Kess, Billi Bi, Vagabond, Sixty Seven, Peter Kaiser, Think, S.Oliver, Aerosoles, Marco Tozzi, Pomar, Janita, Tero Palmroth ja Effortless.

Hinnat

 

Hinnat noin puolet kenkäkauppojen normaalihinnoista!

Valikoima myymälässä

 

Uutuuksia tulee myymälään viikoittain, jopa päivittäin. Koska useimmiten myynnissä on vain yksi pari kutakin mallia, valikoima vaihtuu hyvinkin usein. Myynnissä on aina kattavasti sesongin mukaisia kenkiä, korkokenkiä, kävelykenkiä, loafereita, lenkkareita, nilkkureita, saappaita tai sandaaleja. Naisten kengissä näytekoot ovat 37 ja 4,5. Koska tehtaat kokeilevat näytteitä tehdessään erilaisia malleja, tyylejä ja lestejä, koot vaihtelevat todellisuudessa kengittäin 36,5:stä 38:aan.

Myymme myymälässämme myös ajoittain laukkuja ja muita asusteita, sekä miesten (koko 41-42) ja lasten jalkineita (eri kokoja). Parhaiten kuulet uutuuksista liittymällä sähköpostilistallemme tai Facebook ryhmäämme.

Mitä näytteet ovat?

 

Tehtaat tekevät näytekenkiä esitelläkseen niitä kauppojen sisäänostajille messuilla tai omissa esittelytilaisuuksissa. Kenkiä suunnitellessa huomioidaan kulloinenkin muoti, materiaali- ja istuvuusvaatimukset sekä kuluttajien toiveet. Malleista vain murto-osa tulee lopulta valmistukseen ja kauppojen valikoimiin. Korkkarissa sinulla onkin mahdollisuus löytää todella uniikkeja malleja, joita ei ole kenelläkään muulla! Koska kengät ovat olleet esittelykäytössä, voi niissä olla pieniä kauneusvirheitä, mutta sen takia ne ovatkin niin edullisia.

 
  • Korkkari 37

    • Aleksis Kiven katu 52-54
    • 00510 Helsinki
    • Puh. 0452 746 337
Korkkari 37
 

Copyright © 2012 korkkari37.fi