Korkkari 37

 

Jalkineliike Korkkari 37 Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys. Yrityksen myymälä sijaitsee Helsingin Alppilassa, Aleksis Kiven kadulla

Korkkari 37 myy naisten jalkineiden näyte- ja mallipareja useilta eri merkeiltä (kokoa 37 ja 4 ½). Liikkeen perustajalla on kymmenien vuosien kokemus jalkinealalta, isojen keskusliikeiden sisäänostajana, joten myyntiin otetut merkit ovat laadukkaita ja suomalaisten suosimia. Mikä parasta Korkkari 37:n hinnat on noin puolet tavallisten kenkäkauppojen hinnoista, koska kyseessä on tehtaiden tai tukkureiden esittelykäytössä olleet näytteet.

Myynnissä on aina paljon erilaisia kenkiä muotiväreissä ja malleissa. Valikoimat vaihtelevat sesongin mukaan, myynnissä on mm. sandaaleita, kävelykenkiä, avokkaita, tennareita, nilkkureita ja saappaita. Ajoittain liikkeessä on myös asusteita myynnissä, kuten laukkuja ja vöitä. Valikoima liikkeessä on aina kattava, koska mallipareja on lähes aina vain yksi laatuaan. Voit siis löytää myymälästä todella yksilöllisiä tuotteita, joita ei muista kaupoista löydy!

 
  • Korkkari 37

    • Aleksis Kiven katu 52-54
    • 00510 Helsinki
    • Puh. 0452 746 337
Korkkari 37
 

Copyright © 2012 korkkari37.fi